CSILLAGSZEME

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2015. márc. 22-én (322) William Shatner 84-be lépett.
                      A teljes szivárvány íve 84°-os látószögű.
                          http://2.bp.blogspot.com/-lZydBIPGF50/TtcCwSjP1GI/AAAAAAAAO1k/6hWBDR5dW0U/s400/84%2Bcinema.jpg
A szivárvány és benne a teljes kör William Shatner-nél a Golden Gate hídnál forgatott THE VOYAGE HOME/A HAZATÉRÉS című STAR TREK filmnél jelent meg.
A STAR TREK ezen története azután játszódik, hogy Spock a Genesis Project beindulásakor a reaktortérbe megy, hogy térugrást hajtsanak végre, melynek következményeként a sugárzásban meghal, testét pedig a Genesis bolygóra lövik, ahol újjászületik emlékek nélkül. Spock testét végül lelkével a Vulcan bolygón egyesítik, de az emlékei csak lassan térnek vissza. A negyedik HAZATÉRÉS című filmben viszont a Napot megkerülve már bálnáért mennek 1986-ba a 23. századból a San Francisco öbölbe érkezők. Az ok egy 2286-ban megjelenő (300/TAU évet ugranak vissza) földönkívüli szonda, mely a bálnák énekének elnémulása miatt minden energiarendszert kiüt, mesterséges viharokat kelt a bolygón, felforralja a tengereket a napfény teljes blokkolása mellett.
William Shatner társát, Spock-ot a 23. századból Leonard Nimoy alakította, aki febr. 27-én hunyt el, azaz William 84. szülinapjától 23 napra, mely a SPOCK-LEOnard HALÁLA cikkben szerepelt.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/84/90/52/84905229c9aa7b386e0dfbf50bd5af1f.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-ZtEA97vm53k/Tdd5Bo3tRPI/AAAAAAAALpE/ImsYg3ilBLM/s1600/worst-movie-posters13.jpg
https://borgdotcom.files.wordpress.com/2011/11/stiv-kirk-and-spock-in-sf.jpg
http://www.whales.org.au/news/images/Startrek-voyagehome.jpg
William Shatner 2010-ben közös animációs filmbe került Chris Pine-vel, aki átvette a STAR TREK-beli karakterét.
Az ominózus animációs film a QUANTUM QUEST: A CASSINI SPACE ODYSSEY, melyben William Shatner alakítja Core/Mag-ot, aki egy tüzes lény, kivel a napfolton át bejutva találkozunk egy a Nap belsejében található városban.
http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/william_es_chris_-_kirk_qq.jpg?34659647
A Quantum Quest-ben Chris alakítja Dave-et, aki a filmben szörfösként szeli az űrt, mely az imdb-n is megjelenik.
Chris Pine, teljes neve CHRISTopher WHITElaw PINE, aki a 2014-es STRETCH-ben már Tűzgyújtóként szerepel, aki az X ponton landol.
Chris első megjelenése a filmben egy zöld hátteres 100 dolláros bankókkal díszített képnél történik, mely annyiban lényeges, hogy Krisztus teszi a kilenceseket százzá, de Chris viselkedése a filmben a kicsapongó életmód miatt nagyon nem krisztusi.
Ahogyan William Shatner és az általa alakított Kirk is 3.22-es napon született, úgy a STRETCH poszterén pl. szintén a 322-es szám jelenik meg, melynek értelme a Koponyák és csontoknál keresendő, azaz egy halálkapus üzenet jelenik meg, melyet ezen filmesek a lélek felszabadulásával kapcsolnak össze, ahogyan Krisztus is meghalt a kereszten, aztán feltámadott, melyre Jézus Krisztus Jónás cethalának (bálna) példázatát hozta fel, “mert a miképpen Jónás három éjjel és három nap volt a cethal gyomrában, azonképpen az embernek Fia is három nap és három éjjel lesz a föld gyomrában” (Máté 12/40).
http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/strech_2014_kepek.jpg?47320119
A tigrises CHRIStophert a filmben nagy fehér bálnának nevezi Jessica Alba, aki az ESCAPE FROM PLANET EARTH animációs filmben a William Shatner alakította 51-es körzetes Shanker-nek a földönkívüli “szerelme” volt. Jessica Alba-t a 314-esen hívták és 3.14-et kopogott, mely a MARADJ A FÉNYBEN 3-ban szerepelt.
Jézus Krisztus viszont a bálnát említette a Máté 16. részében is, mely a zsidó származású Chris Pine kicsapongó viselkedéséhez is kapcsolódik.
És hozzá menvén a farizeusok és sadduczeusok, kisérvén, kérik őt, hogy mutasson nékik mennyei jelt. Ő pedig felelvén, monda nékik: Mikor esteledik, azt mondjátok: Szép idő lesz; mert veres az ég. Reggel pedig: Ma zivatar lesz; mert az ég borús és veres. Képmutatók, az ég ábrázatját meg tudjátok ítélni, az idők jeleit pedig nem tudjátok? E gonosz és parázna nemzetség jelt kíván; és nem adatik néki jel, hanemha a Jónás prófétának jele.
Miért is lényeges ez az idézet? Mert lesznek jelek az égben és mert a 2015. márc. 20-ai teljes napfogyatkozás, a Nap teljes elsötétülése/halála és újjászületése a Halak csillagképben, annak is a Bálna farkánál levő helyszínénél történt a tavaszi napéjegyenlőség, a csillagászati tavasz, a természet újjászületésének napján. Mikor a Mars a Cethez kötött Halak közt tartózkodott, a Vénusz a Cetet koronázta, míg Merkúr/Hermész a Vízöntő korsójából kiöntött vízfolyásban járt, vagyis ahonnan a halakat kiöntik. Érdemes figyelni rá, hogy a napfogyatkozás a visszafelé úszó halnál történt, nem a Napútról, a körforgásból, a karmikus ciklusból kiúszó halnál.
http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/teljes_napfogyatkozas_2015_marc_20_a_cetnel.jpg?53789545
A Nap a teljes napfogyatkozás után halad az égi útján a Cet/Bálna fölött, haladva a bálna nyomában, mely az Orionhoz úszik az Eridánuszon, az égi folyón, ahol nyári napfordulónál a Nap eléri az Orion fáklyáját, tüzet hozva le a Tejútról.
2015. márc. 31-én mutatták volna be a 121 (11x11, Jézus a messiás) perces IN THE HEART OF THE SEA filmet a nagy fehér bálna történetével, mely a Moby Dick történetét is inspirálta, melyet áthelyeztek 2015. decemberre, mikor a Nap már a galaxis központnál jár a Kígyótartó lábai közt.
Az IN THE HEART OF THE SEA főszereplője Chris Hemsworth, mégpedig OWEN névvel (OWEN/OMEN), aki korábban THOR-t (Jupiter) alakította, kinek apja Odin, az univerzum teremtő ereje.
Chris Hemsworth legutóbb a BLACKHAT filmben szabadult a börtönből, hogy az általa alkotott, de átírt Blackhat program bevetőjének nyomába szegődjön.
A filmről röviden és tömören annyi kommentárom van, hogy egy nukleáris reaktor felrobbantásával kezdik, ahová Chris, Hathaway karakterben be is megy, mely ha ismerjük a szimbolizmust, melyet ezen filmesek alkalmaznak, akkor az emberi testben végbemenő nukleáris fúziót mutatja be, ami miatt is BLACK/FEKETE a címe a filmnek, hiszen épp a Blackhat-os palit kell elkapni, aki pedig egy ÓN/TIN (Jupiter fémje) bányát figyel Malajziában, ahol egy árhullámmal elárasztaná a környező lakott területet, megölve sok-sok embert, hogy anyagi haszonra tegyen szert.
http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/blackhat_2015_kepek_1.jpg?59997492
A reaktor robbanásakor az erőmű kijelzőjén a 237-es szám van nagyobb arányban, mely a 237-es szobára (Ragyogás) utalás, azonkívül 2x3x7 az 42.
http://3.bp.blogspot.com/-ulA-Q84uTR4/UmPwDgxJg0I/AAAAAAAAf1Y/y7BwwpDxf6I/s640/237+and+doors.jpg
Nos Chris, azaz HAT-HA-WAY 22 évesen szabadult, mikor hackerré vált.
22-es helikopterre ült és bemutatja a Jupiter fémjét. A 14-es ajtón belépve láthatjuk a koponya és csontokat, mely lényeges, hiszen a 13 fokos piramis 14. foka a mindent látó szem.
http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/blackhat_2015_kepek_2.jpg?16327993
Hathaway/Chris pedig azt akarja, hogy szellemmé váljon, mely a fekete kalapos, halál szimbolikás filmje után a fehér bálna történetével válik érdekessé, hisz kapcsolat mutatható ki a feltámadással.
Chris Hemsworth BLACKHAT filmje előtti filmjeiben is a halál kapott szerepet, hiszen a STAR TREK-ben meghalt, mikor megszületett fia Kirk, akit Chris Pine alakított. A HAJSZA A GYŐZELEMÉRT-ben pedig elmondta, hogy a kocsi, melyet vezet, egy 270/INRI-vel száguldó koporsó ( 2x3x7+42 ), de a VÖRÖS HAJNAL-ban is halált mutatott be, mint a félelmet leküzdős, szeretettel transzformáló HÁZ AZ ERDŐ MÉLYÉN-ben (88-as mocival), de a HÓFEHÉR ÉS VADÁSZ-ban pl. Hófehérke szívét kellett volna kivágnia, de nem tette. THOR karakterében viszont elmondta hogy amit keresel, az egy szivárvány-híd.
2015. március 20-án, a teljes napfogyatkozás napján ünnepelte 52. születésnapját az angol David Thewlis, aki miután a RED 2-ben béka volt, a ZÉRÓ EMÉLET-ben pedig tigris, az ELIZA GRAVES-ben fekete kőszén lett ráborítva és meggyulladt a feje búbja, koronája. A teljes napfogyatkozás előtt viszont a fekete lyukas MINDENSÉG ELMÉLETE filmben láthattuk, Stephen Hawking támogatójaként, de 1995-ben volt is egy TELJES NAPFOGYATKOZÁS című filmje, melyben Paul/Pál karaktert alakított, 1996-ban pedig a JAMES ÉS AZ ÓRIÁSBARACK-ban a féreg volt, mely a járatot fúrja. 2000-ben az ENDGAME-ben láthattuk és a THE MIRACLE MAKER-ben Iskarióti Júdást alakította, mely filmben Jézus Krisztust az a Ralph Fiennes játszotta, aki a 2014-es GRAND BUDAPEST HOTEL-ben már “ez már a végjáték végjátéka”-zott, miközben ő alakította Hádészt a TITÁNOK HARCA/HARAGJA filmekben és a VÖRÖS SÁRKÁNY főszereplőjét, ahol már a tigrissel is kapcsolatba került. David Thewlis a SÁRKÁNYSZÍV-ben király volt, elment Tibetbe a HÉT ÉV TIBETBEN filmben, megjelent a NAGY LEBOWSKI-ban Julianne Moore-nál, aki a vörös hold megjelenésekor “felébred a Pokol”-t hirdetett a HETEDIK FIÚ-ban 2014. dec. 17-ei premierrel, azaz a négy vérhold alatt. A 2006-os, 666-nál bemutatott OMEN filmben az Antikrisztus születését mutatta be, de láthattuk az eredeti 1976-os OMEN film rendezőjének, Richard Donnernek 2003-as IDŐVONAL filmjében is. Megjelent a fekete lovas FEKETE SZÉPSÉG filmben 1994-ben közvetlenül a TELJES NAPFOGYATKOZÁS filmje előtt, de láthattuk Spielberg WAR HORSE filmjében is 2011-ben Lyons karakterben. Ő volt a végidőt hirdető HARRY POTTER filmekben a vérfarkas Remus Lupin (Romulust és Rémust nőstényfarkas szoptatta), de láthattuk 1996-ban a DR. MOREAU SZIGETE filmben is, melyben Moreaut az a 2004-ben elhunyt Marlon Brando alakította, aki az 1976-os OMEN film rendezőjének első 1978-as SUPERMAN filmjében Superman apját, Jor-Elt alakította, 1979-ben pedig az APOKALIPSZIS MOST-ban szerepelt. Jor-El-t viszont 2013-ban már Russel Crowe alakította, aki 2014-ben NOÉ karaktert kapott, aztán ő lett J. Connor a WATER DIVINER-ben Jai Courtney (A LÁZADÓ, TERMINÁTOR: GENISYS-ben John Connor küldi vissza, A GOOD DAY TO DIE HARD az OMEN rendezőjétől, stb.) és az ukrán Olga Kurylenko mellett (A KÍGYÓ/42ezer euro, FELEDÉS/17-nél lezuhanás, QUANTUM CSENDJE, stb.), korábban pedig a 101-es szobában volt AZ EGY CSODÁLATOS ELME filmben. Míg Russel 2014-ben bárkába szállt, addig Keanu Reeves, a 101-es lakója kifizette a révészt.
http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/david_thewlis_vegjateka.jpg?91218812
A NAGY LEBOWSKI és David Thewlis Julianne Moore-nál:
http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/a_hetedik_fiu_2014_kepek_2.jpg?11247372
Nekünk pedig le kell menni az alvilágba, hogy a feltámadás végbemenjen.
William Shatnerhez (84) hasonlóan 2015. márc. 22-én, azaz 3.22-nél volt Reese Witherspoon (39) szülinapja is, kiről legutóbb a TÉRKÉP A CSILLAGOKHOZ2-ben írtam, melyben Reese ment a 84-es útnál található ISTENEK HÍDJA-ra.
http://portofcascadelocks.org/wp-content/uploads/2013/01/bridge_washington-side2.jpg
https://judithkusel.files.wordpress.com/2012/09/376580_443406145703907_1759383951_n.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 117
Heti: 170
Havi: 348
Össz.: 710 743

Látogatottság növelés
Oldal: TŰZGYÚJTÓK ÉS HAZATÉRÉS
CSILLAGSZEME - © 2008 - 2021 - csillagszeme.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »